marți, 17 aprilie 2012

Rochie ocazie / costum ocazie - tafta

Rochie ocazie sau Costum ocazie din tafta maro. Purtata o singura data la o nunta. Arata bine, facuta la o croitorie. Foto cu interiorul pentru a se vedea cusaturile. Dimensiuni top: umeri 38 cm, piept 50 cm, lungime 56 cm - cu 2 slituri in fata. Fusta - lungime 96 cm, talie 44 cm. Pret 28 ron.

Rochie ocazie / costum ocazie, din satin


Rochie ocazie, din satin, model deosebit, facuta la o croitorie. Am facut fotografii cu interiorul bluzei si fustei pentru a vedea cusaturile. Dimensiuni bluza: umeri 45 cm , piept 50 cm, lungime 53 cm. Fusta: lungime 64 cm , talie 44 cm. Pret 25 ron.

Rochie / costum ocazie negru cu auriu


Rochie / Costum ocazie. Tinuta aceasta a fost purtata o singura data. Facuta la o croitorie. Am fotografiat si interiorul pentru a vedea cusaturile. Dimensiuni top: umeri 45  cm, piept 50 cm, lungime 52 cm. Fusta are in talie 45 cm si lungime 57 cm. Pret 25 ron.

Rochie ocazie cu sacou
Rochie ocazie, grena, cu fir argintiu, impreuna cu sacou. Facuta intr-un atelier de croitorie. Am fotografiat interiorul rochiei si a sacoului pentru ca sa se vada calitate cusaturilor.


Dimensiuni sacou: umeri 48 cm, piept 50 cm, lungime 55 cm, maneca 60 cm.
Dimesiuni rochie : umeri 45 cm , piept 48 cm, lungime 100 cm.


Pret rochie+sacou 30 ron.

Rochie eleganta, office sau ocazie


Rochie eleganta, office sau de ocazie. Nu este a mea, nu stiu exact ce material este, insa e foarte placuta la atingere, un material moale, insa nu este elastic. E croiala taiata sub piept si de acolo pana jos e clos. Facuta la o croitorie. Am facut fotografie si pe interior pentru a vedea calitatea cusaturilor. Nu are captuseala, se poarta fara.  Dimensiuni: umeri 50 cm, piept 45 cm ( masurat sub piept), lungime 110 cm. Pret 22 ron.

Costum ocazie, tafta albastra


Costum ocazie, tafta albastra, elegant, model deosebit, facut la o croitorie, purtat o singura data la o cununie civila. Dimensiuni: umeri bluza 40 cm, piept 52 cm lungime 50 cm. Fusta e saparata- talie 44 cm, lungime 55 cm. Pret 22 ron.

Rochie ocazie rosie, dantela cu paiete

Rochie ocazie, rosie, din doua bucati. Topul are dimensiunile: umeri 40 cm, piept 50 cm, lungime 52 cm. iar fusta are in talie 40 cm si lungime 60 cm. A fost facuta la comanda la un atelier de croitorie. A fost purtata de 2 ori- arata foarte bine. Pret 30 ron.